Активісти "Батьківщини" з Криворізького району допомагають українським воїнам та їх сім'ям

Від самого початку бойових дій на Донбасі постійну допомогу українським воїнам надає Радушненська первинна партійна організація ВО «Батьківщина» у Криворізькому районі.

Ця підтримка є багатогранною. Пенсіонерка Марія Шагай вязала теплі шкарпетки, сестри Надія Куропятник та Ніна Тішиназ подругами пекли печиво, пиріжки, які передавали нашим воїнам.

Коли троє жителів Радушного загинули під час бойових дій, доньки Марії Шагай Людмила, Марина та Наталка готували поминальні обіди, організували помилки у своєму кафе.

Тепер «батьківщинівці» опікуються долею учасниці АТО Людмили Айсин, яку Президент України нагородив орденом Княгині Ольги 3-го ступеню.

«У жінки важко хворіє 5-річний онук, якому потрібні непідйомні кошти для операції. Тому ми звернулися до Адміністрації Президента України з проханням про допомогу, звідки отримали відповідь про те, що це питання доручено вивчити міністерству охорони здоровя України. Також родині Людмили Айсин надала посильну допомогу у сумі 10 тисяч гривень Радушненська первинна парторганізація ВО «Батьківщина», - розповідає лідер партійців Криворізького району Світлана Яковішина.

__________.jpg