Антоніну Ульяхіну переобрано головою Дніпропетровської обласної «Батьківщини»

Делегати 21-ї звітно - виборчої конференції Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» переобрали своєю головою Антоніну Ульяхіну.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровського обласного партосередку.

Антоніна Ульяхіна у своїй звітній доповіді наголосила на тому, що очолювана нею партійна організація є дієздатною, мобільною, постійно нарощує свій потенціал за рахунок нових членів, веде агітаційну роботу у найрізноманітніших напрямах, найважливішим з яких на сьогодні є боротьба за українську землю.

На цьому ж наголошували у своїх виступах і делегати конференції, які прибули з усіх куточків Дніпропетровщини.

Конференція, у роботі якої взяв участь також народний депутат України Вадим Івченко, обрала делегатів на наступний зїзд ВО «Батьківщина».

Антоніна Ульяхіна очолює обласну партійну організацію з 2005 року. Саме за її керівництва «Батьківщина» на Дніпропетровщині значно зміцнила свої позиції. Партійні осередки діють в усіх без винятку містах і районах області. Жодна інша політична сила Дніпропетровщини не може конкурувати з «Батьківщиною» щодо такої організації роботи.