Армією має керувати професіонал: Юлія Тимошенко щодо призначення міністра оборони

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не виключає, що після обрання нового складу парламенту питання кандидатури на посаду міністра оборони знову буде актуальним.

Про це вона заявила на мітингу в Маневичах Волинської області.

"Людина, яку вчора призначили міністром оборони, була правою рукою міністра Захарченка, який воював проти Майдану, який три місяці нищив патріотів України, який стріляв і організовував насилля над Майданом. І тому наша фракція, члени партії "Батьківщина" вчора за міністра оборони не голосували" - сказала Юлія Тимошенко.

Вона наголосила, що Україна потребує справжнього миру, а не ілюзій, тому керувати армією має справжній бойовий професіонал з військовою освітою.

"Нам потрібен сильний генерал, бойовий генерал, інтелектуальна людина. Нам потрібен той фахівець, який зможе організувати армію.

Ні в якому випадку не можна ставити тих, хто виходив зі зброєю проти українців та патріотів", - наголосила вона.Юлія Тимошенко сподівається, що в результаті парламентських виборів буде сформована професійна влада, яка буде захищати інтереси людей