«Батьківщина» 37-го округу підтримує спорт в районах

Відразу декілька спортивних подій відбулися протягом останнього тижня на території 37-го виборчого округу за підтримки окружної партійної організації ВО «Батьківщина».

У місті Зеленодольську за підтримки «Батьківщини» відбувся представницький турнір з футзалу. У ньому взяли участь вісім команд з Апостолівського, Софіївського, Криворізького, Широківського та Інгулецького району м. Кривий Ріг. Головний приз – Кубок – команді - переможниці було вручено від громадських організацій учасників АТО та районних організацій ВО «Батьківщина», які входять до складу 37-го виборчого округу.

Після невеликої перерви розпочалися ігри чемпіонату Криворізького району з футзалу, постійну підтримку у проведенні якого також надають партійці.

А в Зеленопільській загальноосвітній середній школі цього ж району в урочистій атмосфері відкрито дитячий спортивний зал. Участь у такій знаменній події взяв і голова окружної партійної організації ВО «Батьківщина» Володимир Мельник.

«Спорт об’єднує людей. Тому ми йому приділяємо постійну увагу. При цьому прагнемо, щоб до спорту бажаючі змогли долучитися в усіх без винятку районах нашого досить розгалужено виборчого округу», - зазначає Володимир Мельник.