"Батьківщина" Дніпра організувала безкоштовну юридичну допомогу

Безкоштовну юридичну допомогу відтепер надають у громадській приймальні депутата Дніпропетровської обласної ради, керівника Дніпровської міської організації ВО «Батьківщина» Мгера Куюмчяна.

До приймальні люди звертаються за допомогою щодня. Найскладніші питання розглядають юристи – за останні два місяці таких було більше ста. Враховуючи потребу містян у професійному супроводі юристів, у міській організації «Батьківщини» вирішили запустити такі консультації на постійній основі.

«Люди приходять в основному розгублені, не знають, що робити. Вони обійшли вже всі можливі інстанції, починаючи від комунальних установ, ЖЕКів, закінчуючи управліннями та департаментами», - зазначає юрист «Батьківщини» Дніпра Андрій Ішханян.

Нерідко проблеми у містян виникають саме через небажання комунальників, представників підприємств-монополістів та інших державних установ спілкуватися з людьми – відзначає Андрій Ішханян. У кожному питанні юристи «Батьківщини» відтепер детально розбиратимуться та прописуватимуть чіткий план дій.

«Ми прагнемо не тільки допомогти дніпрянам у вирішенні їхніх проблем, а й навчити їх відстоювати власні права. Переконаний – від обізнаності українців чимало залежить. Українці не повинні дозволяти себе дурити та мають знати, на що і у які терміни мають право. Обізнані та досвідчені у питаннях захисту власних прав люди – це базис для побудови сильної держави», - переконаний керівник Дніпровської міської організації ВО «Батьківщина» Мгер Куюмчян.

Безкоштовні юридичні консультації для жителів Дніпра проводитимуть тричі на тиждень у різних районах міста за розробленим графіком.