«Батьківщина» Дніпропетровщини вітає земляків з новорічними святами

Активісти ВО «Батьківщина» на Дніпропетровщині протягом цього тижня вітають жителів області з новорічними святами.

Традиційно партійці приділяють особливу увагу дітям. Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Сергій Миршавка передав солодкі подарунки та фрукти голові громадської організації «Сонячний світ» Миколі Трофімову для малечі, яка відвідує організований нею дитячий центр.

Керівник окружної партійної організації у містах Нікополь, Покров та Нікопольському районі Олександра Сотула приділила увагу сільській дітворі. Вона побувала у селі Приміському. Разом з депутатом Нікопольської районної ради від ВО «Батьківщина» Надією Рикун Олександра Сотула вручила солодкі подарунки та багато іграшок юним вихованцям дитячого садочку «Ромашка», привітала їх разом з вихователями з Новим роком та Різдвом Христовим. А малеча показала гостям святковий хоровод перед ялинкою, танцювальні номери, своє вміння у різних іграх.

Керівник окружної партійної організації 36-го виборчого округу (Західний Донбас) Олексій Борисенко традиційно привітав з новорічними святами підопічних благодійної організації «Милосердя» у шахтарській Тернівці.