«Батьківщина» Дніпропетровщини вшанувала пам’ять жертв Іловайської трагедії

Активісти ВО «Батьківщина» на Дніпропетровщині взяли активну участь у заходах зі вшанування пам’яті жертв Іловайської трагедії 2014 року, які традиційно відбуваються наприкінці серпня.

Депутати Металургійної та Саксаганської районних рад від «Батьківщини» в Кривому Розі Ольга Рульова, Фаїг Алієв та Ігор Криворотній зі своїми помічниками взяли участь у мітингу - реквіємі, що відбувся в Металургійному районі. Активісти відвідали Алею Слави на проспекті Миру, поклали квіти до стели з іменами загиблих і Пам’ятного Хреста. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих у боротьбі за незалежність України.

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв традиційно взяв участь у вшануванні пам’яті українських воїнів, які загинули в криваві серпневі дні 2014 року.

Партієць зустрівся з родичами загиблих, почув про їхні нагальні потреби і запросив їх на організований ним поминальний обід на пам’ять про захисників України, які загинули в Іловайську.

«У полях довкола Іловайська загинув або пропав безвісти кожен третій український боєць з тих, хто виходив з оточення. Кожен другий отримав поранення. Справа нашої честі і гідності, нашої совісті пом'янути наших героїв, низько вклонитися рідним і близьким тих, хто не повернувся звідти», - зазначає Гілал Ісаєв.