«Батьківщина» допомогла криворіжцям відстояти прибудинкову територію

Голова Криворізької міської організації ВО «Батьківщина» Ольга Бабенко разом з колегою по депутатському корпусу Миколою Колесником зустрілися з жителями будинку № 29В по вулиці Володимира Великого.

Не так давно довкола цього будинку, відомого в народі як Едельвейс, розгорілися неабиякі пристрасті. Буквально під вікнами багатоповерхівки розпочалося облаштування автопарковки. Вже встигли викопати ями під комунікації і встановити залізобетонний паркан. Збентежені люди звернулися за захистом до громадської приймальні «Батьківщини».

«Ми з Миколою Колесником буквально прописалися у цьому дворі. І, слід сказати, особиста присутність і особистий контроль всі процесів принесли потрібні результати. Раді, що вдалося розвернути на 180 градусів плани, що йдуть врозріз з бажанням власників квартир будинку», - розповідає Ольга Бабенко.

На сьогодні всі роботи з облаштування парковки зупинені. Плити демонтовані. Триває перевірка документації, в тім числі, сумнівного протоколу громадських слухань щодо доцільності появи такого обєкту.

Тепер на цій прибудинковій території за пропозицією депутатів буде встановлено дитячий майданчик. А найближчим часом буде проведено загальнобудинковий суботник для її підготовки до «нового життя».