«Батьківщина» Кам’янського підтримала конкурс «Жінка, яка змінює світ»

Кам’янська міська організація ВО “Батьківщина» підтримала проведення конкурсу «Жінка, яка змінює світ».

Заснувала такий конкурс громадська організація «Конгрес жінок» з метою підвищення ролі і статусу представниць прекрасної статі в суспільстві, щоб заявити місту про тих з них, які займають активну життєву позицію, роблять свій внесок у розвиток і процвітання Кам’янського. Переможниць визначатимуть двічі на рік – навесні і восени.

Як повідомила керівник «Конгресу жінок» Світлана Бичко, всі, до кого вони зверталися за підтримкою, їм відмовили, посилаючись на нерентабельність такого проекту. І тільки в міській «Батьківщині» знайшли взаєморозуміння.

«Коли громадська організація «Конгрес жінок» звернулася до нас з проханням допомогти в проведенні конкурсу «Жінка, яка змінює світ», ми не могли відмовити. Адже наша партія теж з жіночим обличчям, і хто така жінка, яка змінює світ, ми знаємо не з чуток», - розповідає лідер Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Перші переможниці конкурсу отримали нагороди в 10 номінаціях. Олександр Плахотнік кожну з них привітав особисто.