«Батьківщина» Кам’янського робить ставку на молодь

Голова Кам’янської міської організації ВО “Батьківщина» Олександр Плахотнік зустрівся з активом місцевого осередку «Батьківщини молодої» відбулося у рамках пілотного проекту, який втілюють у життя молоді активісти.

На зустріч зібралися студенти п`ятого курсу та майбутні магістри економічного та механічного факультетів розташованого у Кам’янському державного технічного університету. У ході відвертої розмови молоді люди ставили Олександру Плахотніку багато цікавих та відвертих запитань - починаючи від того, як збудувати кар`єру і стати успішною людиною, та закінчуючи улюбленими книжками.

«Молодь генерує нові цікаві ідеї, саме цим людям працювати і відбудовувати рідне місто і Україну. Тому таке відверте, неформальне спілкування збагачує всіх нас», - зазначив Олександр Плахотнік.

Робота з молоддю є одним з найважливіших напрямів діяльності «Батьківщини» в Кам’янському і ведеться вона у найрізноманітніших напрямках.