«Батьківщина» Кривого Рогу ініціювала програму для важкохворих дітей

Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко виступила з ініціативою створення спеціальної програми для важкохворих дітей.

«Місто Кривий Ріг є дуже важким за темами онкології, екології. Очевидно, ці питання взаємоповязані. Біль батьків, які опинилися в ситуації, коли ти один у полі воїн і весь світ перевернувся, - зрозумілий, ми його відчуваємо», - так пояснила Ольга Бабенко свою ініціативу, яку озвучила на черговій сесії міської ради.

Депутати цього дня обговорювали петицію, яка зібрала необхідну кількість підписів криворіжців, про перерозподіл коштів зі святкування Дня міста, який тут традиційно відзначають з великим розмахом, на користь онкохворим дітям.

Як зазначила Ольга Бабенко, головною визначальною рисою ініційованої партійцями програми є індивідуальний підхід до історії захворювання кожної дитини. При цьому не лише онкохворої, а з будь-яким важким захворюванням.

«До складу спеціальної комісії мають увійти і батьки, і депутати, і профільні фахівці. Таким чином законно і прозоро прийматимуться рішення про виділення коштів, необхідних для життя дітей», - наголосила Ольга Бабенко.