«Батьківщина молода» на Дніпропетровщині збільшує кількість своїх осередків

Постійно збільшує кількість своїх осередків у регіонах Дніпропетровська обласна молодіжна громадська організація ВГМО «Батьківщина молода».

Вже протягом не одного року незмінним лідером молодих «батьківщинівців» на Дніпропетровщині є Тетяна Корнійчук, наразі депутат Чечелівської районної у Дніпрі ради. За цей час організація структурно і кількісно зміцніла та розрослася. А її вихованці чимдалі впевнено заявляють про себе і в політиці дорослій. Зокрема, на сьогодні вихованка «Батьківщини молодої» Яна Моргун успішно працює на чолі Криворізької міської парторганізації, а Віктор Орел є заступником голови міської «Батьківщини» у Дніпрі.

«Ми свою роботу будуємо так, щоб осередки «Батьківщини молодої» діяли в якомога більшій кількості регіонів Дніпропетровщини. Бо люди скрізь мають відчувати нашу присутність», - зазначає Тетяна Корнійчук.

У липні «Батьківщина молода» розпочала діяльність і у віддаленому Широківському районі. Юні активісти обрали тут своїм головою Анастасію Білявську.