«Батьківщина» на Дніпропетровщині вітала Дітей з днем Святого Миколая у містах і селах

Депутати місцевих рад різних рівнів, керівники окружних партійних організацій, активісти ВО «Батьківщина» на Дніпропетровщині 19 грудня вітали дітей з Днем Святого Миколая.

Активісти Дніпропетровської обласної організації ВМГО «Батьківщина молода» на чолі зі своїм лідером Тетяною Корнійчук традиційно завітали до вихованців будинку - інтернату для дітей-інвалідів з вадами опорно - рухового апарату з солодкими подарунками. Над цим закладом вони шефствують вже не перший рік. Як і завжди, молоді «батьківщинівців» влаштували для дітей різноманітні забави.

«Для нас велике щастя не тільки у свята, а й у будень відвідувати хлопчиків та дівчаток з цього закладу, тим більше, приходити до них у такі чарівні дні, як Свято Миколая», - зазначає Тетяна Корнійчук.

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Володимир Хорішко завітав до дитячих садочків у селі Первомайське та селищі міського типу Сад Іларіонівської об’єднаної територіальної громади. Партієць не лише вручив дітлахам солодкі подарунки, а й водив з малечею хороводи, долучився до веселих забав.

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Віталій Чернявський 19 грудня подарував дитячому навчальному закладу № 45 «Краплинка» музичний центр.

А керівник Нікопольської окружної партійної організації Олександра Сотула цього дня відвідала село Капулівку Нікопольського району та місто Покров. У Капулівці вона вручила подарунки дітям з багатодітних сімей та тим, чиї батьки брали участь у бойових діях на Донбасі. Свято відбулося в місцевому Будинку культури.

До громадської приймальні окружної партійної організації у Покрові Олександра Сотула разом з лідером «батьківщинівців» міста Юлією Гончаренко запросили також дітей з багатодітних родин, дітей-інвалідів та школярів, які досягли найбільших успіхів у навчанні, спорті та різних видах творчості. Усім їм вони вручили солодкі подарунки.

Цього ж дня партійці долучилися і до свята Миколая, що проводилося в міському комунальному закладі навчально - виховного об’єднання, якому Юлія Гончаренко вручила подарунок – дифузний інгалятор.