«Батьківщина» на Дніпропетровщині вшанувала героїв - ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Активісти ВО «Батьківщина» традиційно вшановувала учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС у різних куточках Дніпропетровщини.

Пам’ятні заходи у різних формах відбулися у багатьох містах та районах області. Адже Дніпропетровщина у 1986 році відправила до зони аварії на Чорнобильській АЕС потужний загін ліквідаторів -понад 23000 чоловік. Також область прийняла на свою територію 3000 сімей, евакуйованих з Прип'яті, Чорнобиля та інших населених пунктів.

Керівник П’ятихатської районної партійної організації, депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв традиційно долучився до церемонії біля пам’ятного знака героям - чорнобильцям.

«Ми завжди повинні пам’ятати тих, хто віддав свої життя, рятуючи нас. Чорнобиль і сьогодні нагадує нам про відповідальність перед тими, хто врятував нинішнє і майбутнє покоління», - зазначив Гілал Ісаєв.

Керівник партійної організації ВО "Батьківщина" 36-го округу Західного Донбасу Олексій Борисенко взяв участь у такому ж заході в шахтарській Тернівці.

А за підтримки депутата Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергія Миршавки п’ять ліквідаторів отримали сертифікати на придбання медикаментів.