«Батьківщина» Нікополя підтримала вимоги підприємців

Нікопольська міська організація ВО «Батьківщина» виступила з Відкритим зверненням до міського голови та депутатів міської ради на захист підприємців.

«Батьківщинівці» наполягають на негайному зверненні міських депутатів до Президента України, Прем'єр - міністра та Верховної ради з настійною вимогою про захист спрощеної системи оподаткування, захист можливості підприємцям зберегти свій бізнес та робочі місця для мільйонів українців.

«Бюджет міста значною мірою формують підприємці, які створюють робочі місця та наповнюють кишені чиновників дзвінкою монетою у вигляді заробітної плати. Ключове слово - заробітної, адже вони повинні заробити ці кошти створюючи сприятливі умови для розвитку підприємництва. І що підприємці мають за утримання чиновників? Замість створення сприятливих умов один головний біль», - зазначають в нікопольській «Батьківщині».

Нещодавно група нікопольських підприємців брала участь у мирних мітингах у Києві на захист спрощеної системи оподаткування. Вже протягом чотирьох сесій це питання не виноситься на розгляд Нікопольської міської ради, чого не скажеш про інші міста. Це й спонукало «батьківщинівців» до активізації своїх дій.