«Батьківщина» обговорила з трудовими колективами долею підприємств Павлограда

Голова партійної організації 36-го виборчого округу Західного Донбасу Олексій Борисенко зустрівся з трудовими колективами ТОВ «Павлоградський завод технологічного обладнання» та ТОВ «Дніпропетровський трубний завод», яке орендує тут виробничі площі.

Таке спілкування запропонували самі заводчани. Адже колись потужні підприємства сьогодні опинилися у непростій ситуації. Кількість працюючих тут скоротилася до мінімуму. Хоча обидва підприємства виробляють продукцію, яка ще не так давно користувалася значним попитом - нестандартне обладнання для різних галузей промисловості, труби для водо - та газопроводів і комплектуючі до них (штифти). Всі цехи (термічний, столярний, кузню та інші) позакривали. Все виробництво зосереджено тепер в одному корпусі.

Найголовнішою проблемою заводчани називають відсутність замовлень.

«Людей необхідно сюди повертати та залучати навіть не робочими місцями, а соціальною доктриною. Українську промисловість треба відновлювати, піднімати та розвивати, залучати нові іноваційні технології, запрошувати інвесторів. Саме це й прописано у програмі Нового курсу розвитку України Юлії Тимошенко», - зазначив Олексій Борисенко.

У свою чергу працівники заводів організували для «батьківщинівців», які завітали сюди разом зі своїм лідером, ознайомчу екскурсію зі своїм виробництвом і запевнили, що команду «Батьківщини» підтримують, що й спонукало їх піти на таке спілкування.