«Батьківщина» підтримала сільських ветеранів на Нікопольщині

Керівник Нікопольської окружної та міської організацій ВО «Батьківщина» Олександра Сотула разом з депутатом Нікопольської районної ради Надією Рикун відвідали Територіальний центр соціального обслуговування, розташований у селі Чкаловому.

«Батьківщинівки» приурочили свій візит до центру до великодніх та травневих свят. Тому кожен постоялець центру, у якому постійно проживають переважно сільські ветерани, отримав подарунки. Особливо жінкам сподобалися гарні платки. І всі однаково зраділи телевізору, який Олександра Сотула та Надія Рикун також подарували центру.

«Ми повинні оточити цих людей опікою і всіляко допомагати їм у подоланні життєвих труднощів, підтримати у важку хвилину, зробити все, щоб вони не страждали від самотності. Як сьогодні ми ставимося до літніх людей, так і будуть ставитися до нас наші діти», - говорить Олександра Сотула.

«Батьківщина» Нікополя та Нікопольського району Територіальним центром у селі Чкаловому опікуються постійно і насамперед відвідують його постояльців з нагоди великих свят.