«Батьківщина» підтримала свято спорту в Кривому Розі

Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко разом з головою Центрально - Міської районної ради Сергієм Нєженцевим привітала учасників спортивного свята, яке відбулося у парку імені Гагаріна.

У святі, приуроченому до Дня фізичної культури і спорту, який в Україні відзначається кожної другої суботи вересня, взяли участь представники всіх навчальних закладів Центрально - Міського району, тренери, їх вихованці – переможці та учасники спортивних олімпіад, престижних змагань та спартакіад.

«В усі часи саме здорові духом і тілом люди створювали опору суспільства. Тому що спорт дає не тільки здоров’я, він загартовує і волю. Я дуже вірю, що майбутнє нашої країни залежить від таких людей, як ви», - наголосила у своєму зверненні до учасників свята Ольга Бабенко.

«Батьківщинівка» вручила м’ячі представникам загальноосвітніх шкіл №№ 8, 12, 79, 85, Центрально - Міського ліцею, регіонального центру підготовки та перепідготовки звільнених в запас військовослужбовців, Українського політехнічного технікуму, Криворізького коледжу національного авіаційного університету та Палацу дитячої та юнацької творчості.