«Батьківщина» провела акцію «Дерево пам’яті» у Вільногірську

Вільногірська міська організація ВО «Батьківщина» ініціювала проведення акції «Дерево пам’яті» на місцевій Алеї Слави. Її присвятили українським воїнам, які загинули у зоні бойових дій на Донбасі.

Активісти запросили долучитися до акції всі родини Героїв з Вільногірська. Біля висаджених саджанців горобини виставили іменні таблички загиблих воїнів. Освячував цю акцію священик Української Православної Церкви.

Як розповідає мама загиблого воїна полку «Азов» Тетяна Звягінцева, таку ідею вона виношувала ще до загибелі сина. Крига скресла тільки після того, як жінка звернулася до депутата Вільногірської міської ради від ВО «Батьківщина» Олени Новікової. Швидко доставили горобину з розплідника, виготовили іменні таблички і організували акцію, яка її учасникам запамятається надовго.

«Це, як ковток свіжого повітря після втрати сина, чоловіка. Нам, мамам, багато не треба ! Нам важлива пам’ять про наших синів !», - написала на своїй сторінці у «Фейсбуці» Тетяна Звягінцева.