Партія "Батьківщина" разом з ініціативою "Реанімаційний пакет реформ" та рухом "Чесно" підписали меморандум щодо підтримки у Верховній Раді VIII-го скликання дорожньої карти реформ.
Підписання відбулось на форумі "Парламент для реформ", який відбувся в п'ятницю у Києві.
"Я поділяю реформи, які ви запропонували, і безмежно ціную вашу роботу. Для мене велика честь зараз бути серед вас, тому що ви - той унікальний золотий фонд України, який народжений Майданом. І саме головне, щоб це прекрасне дитя демократії було підтримано всіма політичними партіями", - сказала лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко під час підписання меморандуму.
"Ми ваші партнери, і ми будемо чесно і віддано працювати у спільній команді", - наголосила вона.

Тимошенко поінформувала учасників форуму про те, що команда "Батьківщини" започаткувала конкурс та проводить відбір "молодих, сильних, ефективних, інтелектуальних урядовців".

Вона підкреслила, що до кінця виборчої кампанії партія представить не лише концепцію нового уряду, а й майбутніх урядовців, яких обере на конкурсі.

Юлія Тимошенко також зазначила, що ефективність спільних дій з громадськими організаціями залежить не від кількості ухвалених законів, а від їхньої значимості для суспільства.

"Я б не рахувала ефективність нашої спільної роботи лише кількістю прийнятих законів. Я вважаю, що єдиним критерієм ефективності реформ, які ми зараз будемо роботи, може бути лише одне – це те, що суспільство відчує зміни", - наголосила лідер "Батьківщини".

"Можна наплодити безліч макулатури, тисячі законів, прийнятих за 23 роки, але вони привели до такого важкого стану, в якому зараз живе країна", - додала вона.