"Батьківщина" розбудовує структуру в селах Дніпропетровщини

В сільській місцевості Дніпропетровщини ведеться активна робота з розбудови структур ВО «Батьківщина».

Після того, як нещодавно було відкрито партійну окружну громадську приймальню в Нікополі, Покрові та Нікопольському районі, яку очолила Олександра Сотула, структури «Батьківщини» стали активно розвиватися і в сільській місцевості.

У новоствореній громаді села Лошкарівка Нікопольського району депутатами є четверо «батьківщинівців» Вадим Шинкар, Тамара Липовецька, Юрій Ковальчук та Надія Ткачова.

За короткий час вони встигли зарекомендувати себе численними конкретними справами – домоглися підтримки всього депутатського корпусу у питанні виділення матеріальної допомоги чорнобильцям, воїнам - афганцям та учасникам бойових дій на Донбасі, не допустили підвищення ставок земельного податку для фермерських господарств та селян-одноосібників, вирішення питання освітлення вулиць у селах Звізда та Приют, ремонту доріг в селі Головкове. Вадим Шинкар здавна є меценатом для своєї рідної школи, якій нещодавно подарував музичний центр. А Юрій Ковальчук домігся вирішення задавненої проблеми доставки продуктів харчування до віддалених сіл.