«Батьківщина» у Дніпрі підписала Меморандум за чесні вибори

Голова Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна сьогодні підписала Меморандум за чесні вибори Президента України.

Меморандум Антоніна Ульяхіна підписала разом з головою обласного виборчого штабу Анатолія Гриценка Германом Назаренком та представником політичної партії українського об’єднання патріотів Олексієм Андрійченком.

Підписанти одностайно наголосили на тому, що цей документ є насамперед протидією політичній боротьбі, яка ведеться нечесними методам, що притаманно будь-яким виборам. Таке прагнення відображено у 10 пунктах, з яких складається Меморандум.

«Ми завжди виступали за чесні вибори і тому засвідчували свою єдність у цьому з демократичними політичними силами. Тому для всіх дуже важливо, щоб боротьба за посаду Президента України велася законними, цивілізованими методами. Саме тому наша лідер і кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко нещодавно підписала такий Меморандум у Києві», - зазначила Антоніна Ульяхіна.