«Батьківщина» у Кам`янському влаштувала свято для працівників соціальної сфери

Кам’янська міська організація ВО “Батьківщина» привітала працівників соціальної сфери з нагоди їхнього професійного свята, яке відзначається першої неділі листопада.

Партійці зібрали понад 300 працівників територіальних центрів соціального обслуговування у приміщенні місцевого театру імені Лесі Українки, де влаштували для них свято.

«На жаль, у нашій країні виявилося багато соціально незахищених людей, тому на ваші плечі лягає велике навантаження підтримати їх і допомогти. Але я впевнений, що з новим курсом Юлії Тимошенко нам вдасться збудувати в Україні ефективну державу, у якій хочеться жити і бачити власне майбутнє. Кам’янська “Батьківщина» давно співробітничає з територіальними центрами міста і постійно надає їм допомогу, ця співпраця обов’язково продовжиться і в майбутньому”, - зазначив у своєму зверненні до учасників свята голова Кам’янської міської організації ВО “Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Партієць також вручив для кожного територіального центру подарунки – багатофункціональний пристрій, систему водостоку для даху, мікрохвильову піч та електричну піч для дитячого відділення. Крім того, кожен учасник свята отримав від «Батьківщини» солодкі подарунки, а 170 соціальних працівників – ще й сертифікати до магазину "EVA".

Святковий настрій працівникам соціальної сфери Кам’янського цього дня забезпечили артисти театру.