"Батьківщина" в Дніпропетровській області підтримує позицію лідера партії щодо подій 10 вересня

Дніпропетровська обласна організація ВО "Батьківщина" підтримує позицію лідера партії Юлії Тимошенко щодо подій на українсько-польському кордоні 10 вересня.

Вчинені з боку державної влади в цей день дії викликають запитання - чи можливо подібне у цивілізованій державі? Президент видає вказівку зупинити цілий потяг з людьми, серед яких – діти та пенсіонери. А генерал прикордонної служби, не соромлячись, повідомляє завідомо неправдиву інформацію про замінування кордону, що викликало сміх навіть у його підлеглих.

Дніпровські «батьківщинівці», в цій ситуації, змушені наголосити на тому, що такими діями влада перекреслила всі завоювання Майдану, на якому українці героїчно стояли за нову Україну, цивілізовану і європейську.

Партійці з Дніпра заявляють про підтримку позиції Юлії Тимошенко насамперед щодо того, що нинішня влада після того, що відбулося на українсько-польському кордоні, потребує докорінного перезавантаження.