"Батьківщина" в Кривому Розі стала на захист житла земляків від вибухів

Депутат Криворізької міської ради від ВО «Батьківщина» Михайло Карий ініціював роботи для запобігання руйнації житла на вулиці Халтуріна.

До партійця люди звернулися з давно наболілою проблемою. Внаслідок частих вибухів, які постійно проводяться на розташованому поруч з вулицею Халтуріна кар’єрі, де видобувають залізну руду, руйнується житло.

Звернення людей до різних інстанцій бажаного результату не дали. Михайло Карий взяв ситуацію під особистий контроль, ініціював створення комісії, до складу якої увійшли представники громадськості, науковці, депутат Центрально - Міської у Кривому Розі районної ради від ВО «Батьківщина» Наталя Ярковська та самі жителі вулиці Халтуріна. Партійці залучили сейсмологів, які зробили відповідні заміри, на підставі яких визначили план подальших дій.

Місцеві жителі подякували «батьківщинівцям» за те, що вперше за багато років їх почули і взялися за вирішення наболілої проблеми.