«Батьківщина» в Криворзському районі налагодила роботу виїзних громадських приймалень

Постійно діючі виїзні громадські приймальні ВО «Батьківщина» почали діяти з початку 2016 року у Криворізькому районі. Першими населеними пунктами, де партійці поспілкуються з виборцями з нагальних для них питань, стали села Новопілля, Радушне, Красіне, Широке, які є центрами відповідних сільських рад.

«Робота наших виїзних громадських приймалень є системною, - зазначає голова Криворізької районної організації партії ВО «Батьківщина» Світлана Яковішина. – Поряд з депутатами районної ради від «Батьківщини» безкоштовну правову допомогу також надає наш юрист. Таким чином багато питань, з якими до нас звертаються люди, ми вирішуємо відразу. Ті ж, на які потребується більше часу, нами ретельно вивчаються і опрацьовуються з обов’язковим звітуванням перед виборцями».

До кінця нинішнього року районною партійною організацією розроблено графік роботи виїзних громадських приймалень, які не залишать поза увагою жоден населений пункт.