«Батьківщина» вшанувала дружин загиблих українських воїнів

Керівник окружної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула зустрілася у Нікополі з жінками, чиї чоловіки загинули у зоні бойових дій на Донбасі.

Олександра Сотула разом з головою громадської організації «Допоможемо дітям України» Катериною Ковтюх та заступником керівника окружного виборчого штабу Надією Рикун привітали жінок, які прийшли зі своїми дітьми, з наступаючим святом весни, що відзначається 8 березня.

«Батьки ваших дітей ціною свого життя захистили цілісність наших кордонів, а тепер, коли дитина загиблого воїна потребує необхідної допомоги, від якої залежить її життя, родина опинилася один на один з усіма труднощами, а головне без державної фінансової підтримки. Так не повинно бути», - наголосила Олександра Сотула у своєму вітальному слові.

У свою чергу зі словами вдячності звернулася до лідера окружної партійної організації Марина Ковальова, у якої народилася двійня після загибелі чоловіка на Донбасі. Зараз її донька Соломійка потребує лікарської допомоги за кордоном. Грошима на операцію допомогли небайдужі люди, серед яких і Олександра Сотула, яка постійно опікується цією родиною.

Цього ж дня Олександра Сотула привітала з наступаючим святом жінок, які мають інвалідність внаслідок дефектів слуху та мовлення.