«Батьківщина» вшанувала кращих спортсменів в Центрально - Міському районі

Керівник депутатської групи ВО «Батьківщина» в Криворізькій міській раді Ольга Бабенко взяла участь в церемонії вшанування кращих спортсменів Центрально - Міського району Кривого Рогу.

«Батьківщинівка» вручила цінні подарунки і грамоти всім, хто досяг найвищих спортивних показників за підсумками 2019 року у номінаціях «Кращий тренер» та «Краща команда».

«Впевнена, серед вихованців спортивних клубів і секцій району вже зараз формуються майбутні призери і нові чемпіони. Наше з вами спільне завдання – виявити, розкрити, надати їм стимул і підтримку», - наголосила Ольга Бабенко у своєму вітальному слові.

Криворізька міська організація ВО «Батьківщина» саме підтримку розвитку спорту визначила одним з головних напрямків своєї роботи і в нинішньому році. З ініціативи команди партійців депутати міської ради прийняли міську програму підтримки і розвитку спорту. З 2017-го року щорічно встановлюються 100 стипендій для видатних спортсменів та тренерів Кривого Рогу. При цьому додатково за перше місце на Олімпійських іграх вони отримують 500 тисяч гривень, а за перемогу в чемпіонаті України – 10000 грн.