«Батьківщина» виступила проти афери з криворізьким парком

Фракція «Батьківщина» у Криворізькій міській раді виступила проти прийняття парку імені Федора Мершавцева (він же – «Гданцівський») на баланс міста.

Передачу парку на баланс міста влада пояснює необхідністю його реконструкції. У «Батьківщині» привертають увагу до того, що вартість таких робіт має скласти 118 мільйонів гривень, яка, на переконаність партійців, є непомірно завищеною, а тому скидається на банальне «відмивання грошей».

Реконструкцію парку затіяли ще соратники колишнього Президента України Петра Порошенка, які обіцянку довести задумане ними до пуття не виконали. При цьому обєкт час від часу сколихували гучні скандали. Так, у травні 2018 року «тітушки» не пустили на обєкт депутатів Криворізької міської ради, членів міськвиконкому та екологів. Були побиті журналісти та громадські активісти.

«Фракція «Батьківщини» виступила категорично проти прийняття парку на баланс міста до завершення слідчих дій і покарання винних», - наголошують криворізькі партійці, які взяли під свій контроль ситуацію зі скандальним об’єктом.