"Батьківщина" висунула кандидатів на посади голови та депутатів Підгородненської міської ради

У Дніпропетровській обласній організації ВО "Батьківщина" відбулась конференція з висування кандидата на голову та кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі до Підгородненської міської ради Дніпровського району Дніпропетровської області на перших місцевих виборах голови та депутатів Підгородненської міської ради, що відбудуться 29 грудня 2019 року.
У роботі конференції взяли участь голова Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна, голова Дніпровської районної організації ВО «Батьківщина" Віктор Міщенко, заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» по роботі з депутатами всіх рівнів та громадськими організаціями Олександра Сотула, заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» з агітаційно - пропагандистської роботи Олег Робкін, депутати Дніпровської районної ради, сільських рад району, члени Дніпровської районної організації ВО «Батьківщина», кандидати в депутати.
Кожен з представлених кандидатів впевнений, що лише тісна взаємодія з громадськістю дає чітке розуміння, що треба зробити для покращення життя людей, для створення дієздатної Підгородненської громади. Свій досвід та знання вони пообіцяли завжди спрямовувати на ефективну роботу в громаді.