«Батьківщина» згуртовує свої лави у козацькому краї

Голова Нікопольської окружної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула провела зустріч з активом.

У спілкуванні взяли участь активісти з міст Нікополь, Покров та Нікопольського району, які входять територіально до виборчого округу № 35. Цей край ще називають козацьким, адже саме тут були розташовані 5 з 8-ми запорозьких Січей.

Члени бюро та активісти обговорили актуальні проблеми розвитку країни та населених пунктів, які входять до зони їхньої діяльності. У своїх виступах вони відзначали, що «Батьківщина» на теренах виборчого округу № 35 зберегла свої активні позиції і готова нарощувати діяльність з огляду на наступні вибори до місцевих територіальних громад.

Завершила зустріч церемонія нагородження найактивніших учасників недавніх виборів до Верховної Ради України, у ході якої Олександра Сотула вручила грамоти та подяки від лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко та голови Дніпропетровської обласної партійної організації Антоніни Ульяхіної.