«Батьківщина» зустрілася з активом молочного заводу в Павлограді

Голова окружної партійної організації ВО «Батьківщина» 36 округу Західного Донбасу Олексій Борисенко зустрівся з керівництвом, адміністрацією та представниками трудового колективу ТОВ «Молочний дім».

У цьому спілкуванні також взяв участь голова конфедерації вільних профспілок Дніпропетровської області, голова громадської організації шахтарів-інвалідів шахтоуправлінь Західного Донбасу Микола Житник.

Сьогодні на підприємстві постійно працюють близько 200 людей. Вони мають повний соціальний пакет та гідні зарплати. Все виробництво та обладнання повністю автоматизовані та сертифіковані за міжнародними стандартами. А продукція підприємства під відомими торговельними марками («President», «Lactel») реалізується не тільки по всій Україні, а й в країнах Європи.

«Хочеться, щоб так було на всіх підприємствах нашої держави, щоб промисловість відродилася. Саме це є одним з головних пунктів Нового курсу розвитку України кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко та її команди спеціалістів, однодумців», - зазначив під час спілкування з заводчанами Олексій Борисенко.

Лідер «батьківщинівців» регіону та голова конфедерації вільних профспілок нагадали працівникам заводу про те, що Юлія Тимошенко у свій час зробила для відміни мораторію на приватизацію земельних ділянок, для виплат заборгованостей по зарплатах шахтарям, для підвищення престижності шахтарської праці, для призначення державних декретних виплат породіллям, відміни бартеру тощо.

Окружна партійна організація ВО «Батьківщина» 36 округу Західного Донбасу саме співпраці з промисловими підприємствами приділяє особливу увагу. Нещодавно Олексій Борисенко зустрівся і з колективами ТОВ «Павлоградський завод технологічного обладнання» та «Дніпропетровський трубний завод», який орендує в Павлограді виробничі площі.

Партійці це пояснюють тим, що їхній регіон є промисловим і саме взаєморозуміння з тими, хто створює матеріальні блага, є визначальним фактором для політичної сили, яка заявляє про свою готовність взяти відповідальність за ситуацію в нашій державі.