«Батьківщина» звітує щодо виборів до об’єднаних територіальних громад

31 листопада в обласному центрі відбулася прес - конференція представників обласної організації ВО «Батьківщина», де партійці оголосили журналістам результати виборів до об’єднаних територіальних громад на Дніпропетровщині.
У прес – конференції взяли участь заступник голови Дніпропетровської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Олег Робкін, голова Дніпровської міської організації ВО «Батьківщина» Мгер Куюмчян, депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Володимир Хорішко, голова Петриківської районної організації партії ВО «Батьківщина» Наталія Коваленко.
Заступник голови Дніпропетровської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Олег Робкін повідомив, що ВО «Батьківщина» отримала на Дніпропетровщині 72 мандати за партійними списками.
- 29 жовтня в Україні відбулися вибори в об'єднані територіальні громади. З 287 кандидатів, які висувалися за партійними списками ВО «Батьківщина», ми отримали на Дніпропетровщині 72 мандати. Це становить 25% від загального партійного списку. Пройшли також 111 самовисуванців.