«Батьківщинівець» допомагає долати наслідки негоди в П'ятихатському районі

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв бере активну участь у боротьбі з негодою на теренах П’ятихатського району.

Техніка ПП «Каспій», засновником якого є партієць, наразі займається розчищенням доріг, що рясно засипало снігом. Перший сигнал про допомогу надійшов від голови Пальмирівської сільради Віктора Дідка. Переметені ділянки доріг на території сільради було терміново розчищено.
Також
звільнені від снігу шляхи на території Жовтянської, Виноградівської сільрад та Байдаківського старостинського округу Лихівської об’єднаної територіальної громади. Це села Яковлівка, Грамівка, Володимирівка, Червона Гірка, Байдаківка.

«Добре те, що у нас відразу сніг розчистили, не допускаючи, щоб були наметені великі кучугури, від яких звільняти дороги буде важко. Гілал Ісаєв по - справжньому вболіває за наші населені пункти», - розповідає староста Байдаківського старостинського округу Лариса Савченко.

Як зазначає Гілал Ісаєв, вони до боротьби з негодою були готові від самого початку. Адже вже протягом багатьох років допомагають землякам розчищати дороги від снігу зимової пори.

«Ми очищуємо дороги там, де є необхідність, щоб ні в кого не виникало перешкод з транспортним сполученням навіть у таку негоду. В пріоритеті, звичайно, розчищення центральних магістралей громади для підвезення дітей до шкіл, проїзду «Швидкої допомоги» і підвозення продуктів до сільських магазинів», - говорить Гілал Ісаєв.