«Батьківщинівець» допоміг з ремонтом дитсадка у Кам’янському

Капітальний ремонт здійснено у дитячому садочку № 35 «Попелюшка» у місті Камянське. Допомогу у цьому надав депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка.

Дитячий заклад ремонту потребував давно. Спершу вирішили надати допомогу у цьому батьки дітей, які тут виховуються. За їхній рахунок було замінено частину старих деревяних вікон на металопластикові. Але цього виявилося недостатньо. Залишилося придбати та встановити ще 113 металопластикових вікон та 2 дверей. Адміністрація «Попелюшки» разом з батьками звернулися за допомогою у тому, щоб 100-відсотково реалізувати енергозберігаючі заходи, до Сергія Миршавки,який відгукнувся справою. «Батьківщинівець» домігся виділення з бюджету міста необхідних для цього коштів.

Також з метою надання будівлі та приміщенням дитсадка естетичного вигляду на 69 вікнах виконані роботи з облаштування зовнішніх та внутрішніх відкосів. Придбані 44 москітні сітки. Надана технічна підтримка з вивозу будівельного сміття після проведеного ремонту.

Для поліпшення матеріально-технічної бази закладу, де наразі функціонує 11 груп,у яких виховуються 195 дітей, також були передані сертифікат на нове медичне обладнання для корекції зору вихованців садочка та різне канцелярське приладдя.

На знак вдячності колектив дитсадка запросив депутата на свято «Палітра осені чудова», у ході якого було влаштовано виставку «Бал хризантем» та концерт.

«Турбота про здоров’я дітей - обов’язок всього суспільства. Тому створення затишних, комфортних умов перебування у дитячому садочку – це першочергово для нас, дорослих. Безперечно, ті зміни, які відбулися, це - перші кроки до збереження здоров’я малюків», - говорить Сергій Миршавка.