«Батьківщинівець» допоміг з ремонтом гімназії і дитсадку

Оновленими зустріли новий навчальний рік у Кам’янському гімназія № 39 і дитячий навчальний заклад - центр розвитку дитини № 10 «Ластівка».

В дошкільній установі за рахунок бюджетних коштів, особистого сприяння, ініціативи та фінансової підтримки партійця за короткий час був проведений капітальний ремонт, у ході якого було повністю замінено вікна на металопластикові. Оперативна робота будівельників дозволила працівникам закладу якісно і вчасно підготуватися до нового навчального року. До послуг малюків яскраві іграшки і центри розвитку, привабливі кабінети і обладнання.

А в гімназії № 39 повністю відремонтовано комп’ютерний клас, який давно потребував ремонту - старі вікна, парти, стіни, стеля та покриття підлоги за довгі роки експлуатації повністю вичерпали свої ресурси. Наразі тут відбулися кардинальні зміни, адже тут все нове - лінолеум, двері для класу та лаборантської, дев’ять металопластикових вікон, парти та комп’ютерні столи, стільці, шкільна дошка, світильники, жалюзі. Надана допомога була спрямована з коштів міського бюджету, яка виділена на виконання депутатських повноважень. В класі була встановлено система охоронної сигналізації, повністю замінено систему опалення, проведені електромонтажні роботи. За підтримки депутата проведено ремонт лаборантської. Додатково придбані меблі та інформаційні стенди. Сергій Миршавка особисто брав участь у перевірці якості ремонту.