«Батьківщинівець» допоміг землячці стати срібною призеркою міжнародного турніру

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Сергій Миршавка допоміг своїй землячці Валерії Коробочці стати срібною призеркою міжнародного турніру з тхеквондо ВТФ G1 Ukraine Open Cup 2018.

Сергій Миршавка надав фінансову підтримку команді ДЮСШ 4 м. Кам'янське у складі 4 чоловік – тренера і трьох спортсменів у поїздці до Харкова на престижний турнір, у якому взяли участь близько 350 спортсменів з 20 країн світу, які визначали кращих у трьох вікових категоріях – дорослі, юніори та кадети. І саме Валерія Коробочка досягла найвищого результату.

«Спасибі Сергію Миршавці за безкорисливу і дуже потрібну допомогу для спортсменів нашого міста! Ви  - справжній патріот Кам'янського і України, який не словами, а справами допомагає виховувати молоде покоління», - висловив свою вдячність «батьківщинівцю» начальник відділу спорту та молоді Департаменту з гуманітарних питань Кам'янського міської ради Анатолій Івашина.