«Батьківщинівець» привітав міський парк з ювілеєм

У неділю 1 жовтня відбулося велике свято у Лівобережному парку Кам’янського. Одним з тих, хто надав йому підтримку, став депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка.

Свято приурочили до 35-ї річниці з дня заснування парку. Сама ж його програма була різноманітною і насиченою. Присутні змогли отримати насолоду від виступів кінного шоу від клубу "HAPPY WITH HORSE», фіналістів телешоу «Україна має талант. Діти»і «Голос країни. Діти» Софії Пономаренко та Івана Лісового, а також творчих колективів міста.

Великий інтерес у відвідувачів парку також викликали шоу мильних бульбашок, майстер-класи та фаєр-шоу. При цьому з нагоди ювілею парку цього дня всі атракціони можна було відвідати з 50-відсотковою знижкою і безкоштовно скуштувати чаю з 200-літрового самовара. А завершила свято дискотека 80-90-х років.

Сергій Миршавка разом з міським головою Кам’янського Андрієм Бєлоусовим вручив колективу парку систему з пультом управління для проведення дискотек та інших заходів.

У своєму вітальному слові «батьківщинівець» розповів про найближчі зміни в парку і нові атракціони.

«Планів та ідей з перетворення парку багато і всі вони будуть поетапно реалізовані», - запевнив Сергій Миршавка.