«Батьківщинівець» привітав найстарішу власницю земельного паю, який обробляє його підприємство

З 101-м днем народження привітав жительку міста П’ятихатки Олександру Чимерис керівник приватного сільськогосподарського підприємства «Каспій» Гілал Ісаєв, який є депутатом Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина».

Підприємство Гілала Ісаєва у П’ятихатському районі відоме тим, що обробляє сотні земельних паїв, завжди виконуючи взяті зобов’язання перед їхніми власниками. Саме довір’я земляків на останніх виборах до Дніпропетровської обласної ради дозволило йому з великим відривом перемогти конкурентів від інших політичних сил.

Сам депутат називає Олександру Чимерис людиною особливою серед власників паїв, які обробляє його підприємство, не лише через її поважний вік. Адже жінка, яка більшу частину свого життя прожила у селі Жовте П’ятихатського району, разом зі своїм чоловіком виховала чотирьох дітей, має 7 онуків, 14 правнуків і 2 праправнуки. А в місцевому колгоспі Олександра Чимерис почала працювати з 14-річного віку.