«Батьківщинівець» у Кам`янському організував спартакіаду для працівників “«Водоканалу»

Спартакіаду трудового колективу комунального підприємства «Міськводоканал» у Кам’янському організував його нещодавно призначений генеральний директор, лідер міської організації ВО “Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Разом з Олександром Плахотніком учасників змагань також вітав голова Дніпропетровської обласної Федерації ветеранів волейболу Іван Бабич, який від імені Президента Національного Олімпійського комітету України Сергія Бубки вручив керівникові «Міськводоканалу» пам’ятний сувенір – барвистий буклет про олімпійський рух у нашій країні.

Спартакіада відбувалася в декількох видах спорту – волейболі, настільному тенісі, перетягуванні канату, шашках і доміно. Переможці отримали грамоти та цінні призи.

«Зараз ми бачимо, як в Кам’янському відроджується спортивний рух – проводяться фестивалі, змагання з різних видів. Наше місто приймає найпрестижніші турніри. «Міськводоканал» не залишається осторонь, ми будемо підтримувати і розвивати спортивні традиції колективу. Такі спартакіади будуть проводитися і надалі, більше того – ми хочемо зробити їх ще масовішими», - зазначив у своєму зверненні до учасників змагань Олександр Плахотнік.