«Батьківщинівець» з Кам’янського допоміг дитячому закладу

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Сергій Миршавка надав допомогу у ремонті лівобережного Будинку дитячої творчості.

«На черговому прийомі, який відбувся 10 липня 2018 року, до мене звернувся директор комунального закладу «Будинок дитячої творчості» Олександр Олександрович Прозоров з проханням допомогти придбати матеріали для ремонту одного з коридорів закладу. В цій частині будівлі ремонт не проводився близько 15 років», - розповідає Сергій Миршавка.

«Батьківщинівець» відгукнувся оперативно - придбав та передав будівельні матеріали - шпаклівку, штукатурку, ґрунт, фарбу - для проведення ремонтних робіт в коридорі дитячого закладу.

Лівобережний Будинок дитячої творчості відомий у Кам’янському своєю багатогранною діяльністю. Вихованці гуртків цього позашкільного закладу неодноразово ставали переможцями та лауреатами різних проектів та конкурсів. На базі Будинку дитячої творчості проводяться різноманітні заходи та фестивалі. Гуртківці постійно беруть участь у святкових заходах, які проводяться на Лівому березі міста.