«Батьківщинівець» з Кам’янського, на якого було скоєно замах, отримав броньований автомобіль

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина», керівник Штабу національного захисту міста Віталій Чернявський відтепер їздитиме на новому броньованому автомобілі Volkswagen з захистом класу В7.

Авто придбав для партійця «Благодійний фонд О. Плахотніка «Рідне місто». Допомогли у його придбанні також друзі Віталія та волонтери, які постійно підтримують Штаб Національного захисту Кам’янського.

Нагадаємо, 2 серпня цього року стався замах на життя Чернявського. У центрі Кам’янського підірвали його автомобіль. Віталій разом зі своїм вірним собакою, які знаходилися в салоні авто, дивом залишилися живими. Проте партієць отримав серйозні травми, переніс не одну операцію і дотепер продовжує своє лікування. Найвірогідніша версія причини такого замаху – активна громадська та політична діяльність Чернявського.

«Біда, яка зі мною сталася, зайвий раз довела, що у мене є справжні друзі, які готові підставити плече у важку хвилину. Дякую вам усім за це! І запевняю, що ця пригода не змусить мене відступитися від своєї громадської та політичної діяльності. Навпаки, вона доводить, що я все роблю правильно», - зазначає Віталій Чернявський.