«Батьківщинівка» допомогла сільському дитячому закладу

Керівник громадської приймальні ВО «Батьківщина» у містах Нікополь, Покров та Нікопольському районі Олександра Сотула передала комунальному дитячому закладу № 8 «Промінь» у селі Новопавлівка сучасні трьохярусні ліжечка.

У цьому навчальному закладі Олександра Сотула не так давно вже побувала. Тоді вона довідалася від його завідуючої Інни Фартушної про те, що діти сплять на старих незручних ліжечках.

І вже наступного разу Олександра Сотула приїхала сюди з новими меблями. Ліжечка чудово вписалися до інтер’єру кімнати, яка служить малюкам і спальнею, і їдальнею, і ігровою зоною… Вони легко розсуваються, приймаючи на денний сон трьох малюків кожне, і так само легко складаються, звільняючи простір для ігор та інших занять.

Також Олександра Сотула вручила вихованцям сільського дитячого закладу солодощі, іграшки, повітряні кульки з червоними сердечками, барвисті м’ячі, книжечки, набори для пісочниць та настільних ігор.