«Батьківщинівка» підтримала "Фестиваль сім’ї” у Кам’янському

Депутат Кам’янської міської ради від ВО “Батьківщина» Олена Плахотнік привітала учасників великого свята, яке організатори назвали «Фестиваль сім’ї”.

Програма свята, яке у Кам’янському відбулося вперше, була насиченою і різноманітною. Відвідувачі змогли насолодитися танцювальним флешмобом, яскравими акробатичними номерами, танцями, взяти участь у конкурсах. Також на площі Петра Калнишевського, де відбувалося свято, працювали фотозона та перукарня, а діти розважалися з аніматорами, мали можливість зробити боді-арт, заплести коси та багато чого іншого. Родзинкою фестивалю став виступ відомої української співачки Оксамити і реп-групи «ПР-42». А тих, хто завітав на свято з свідоцтвами про шлюб, очікували подарунки.

«Родина - це те середовище, де можна себе відчути цілком щасливим, це той острівець, де панують добро, любов, тепло, повага та взаєморозуміння. Родина - найцінніше, що є у кожного з нас. Батьківщина - це наша велика родина», - наголосила Олена Плахотнік, звертаючись до присутніх.