«Батьківщинівка» підтримала тренінг з працевлаштування інвалідів

Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко підтримала проведення тренінгу для роботодавців на тему «Сучасні підходи до працевлаштування людей з інвалідністю на відкритому ринку праці».

Даний проект реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» за підтримки Агентства міжнародного розвитку Уряду США (USAID).

У своєму виступі перед присутніми Ольга Бабенко наголосила на актуальності теми працевлаштування людей з інвалідністю як для України в цілому, так і для Кривого Рогу зокрема.

«Як ми бачимо, далеко не всі люди з інвалідністю можуть скористатися своїм правом на працю, оскільки на їхньому шляху до роботи і взагалі до пересування стоять архітектурні, транспортні, комунікаційні чи психологічні бар’єри, хоча зайнятість є однією з сфер створення рівних можливостей. Треба прагнути до виконання даних стандартів і в цілому змінювати підходи до даної категорії працівників», - наголосила Ольга Бабенко.

Також у тренінгу взяли участь й інші депутати - «батьківщинівці».