«Батьківщинівка» підтримує мешканців багатоквартирного будинку у Кам'янському

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік надає постійну допомогу мешканцям житлового будинку № 34 по вулиці Освітня у мікрорайоні Дніпробуд в Кам’янському.

Як розповідає голова комітету мікрорайону Наталя Сокіл, познайомилися вони з Оленою Плахотнік ще навесні цього року. Тоді мешканці будинку № 34 організували акцію протесту проти встановлення загальнобудинкового газового лічильника. «Батьківщинівка» відразу приїхала до людей, неодноразово привозила продукти до намету,виставленого протестуючими. А коли будинок відключили від газопостачання, активно включилася в переговори з цього приводу з «Дніпропетровськгазом».

З настанням цьогорічного опалювального сезону люди звернулися до Олени Плахотнік зі ще одним проханням – допомогти зі встановленням сучасних металопластикових вікон, оскільки старі дерев’яні вже давно прогнили і ледь трималися. «Батьківщинівка» відгукнулася оперативно. І на сьогодні в першому під’їзді будинку № 34 довгоочікувані металопластикові вікна вже встановлено.