«Батьківщинівці» Дніпра борються проти підвищення тарифів

Дніпровська міська організація ВО «Батьківщина» одним зі своїх найголовніших завдань найближчого часу називає боротьбу проти підвищення тарифів на житлово - комунальні послуги.

Як зазначає лідер «батьківщинівців» Дніпра Мгер Куюмчян, протягом останніх двох місяців їхня команда всю свою діяльність зосередила на виборах до об’єднаних територіальних громад, результати яких виявилися доволі успішними. Тепер же партійці насамперед займатимуться питаннями тарифів. Головний ресурс для цього вони вбачають у боротьбі за оптимізацію витрат, яка дозволить запобігти їх підвищенню.

«Будемо впритул займатися всіма ситуаціями, пов’язаними з тарифами. Ми занепокоєні будь-якими підняттями будь-яких тарифів, тому що людям сьогодні і так важко жити. Але потрібно розібратися в ситуації, чому це зроблено, і чи можливо цього уникнути», - наголосив Мгер Куюмчян в спеціальному коментарі Інтернет - виданню https://glavnoe.dp.ua/