«Батьківщинівці» Дніпровського району підтримують учасників бойових дій на Донбасі

Зустріч з учасниками бойових дій на Донбасі у складі української армії, яка відбулася у селі Балівка, організувала Дніпровська районна організація ВО «Батьківщина».

Учасники зборів прийняли рішення про створення громадської організації учасників АТО Дніпровського району з осередками у населених пунктах. Її метою має стати допомога демобілізованим учасникам бойових дій на сході України у санаторно - курортному лікуванні, отриманні пільг, земельних наділів. А ще така громадська організація покликана згуртовувати бойових побратимів та їхні родини.

Районна організація ВО «Батьківщина» нині розробляє план заходів з підтримки такого об’єднання захисників України, у якому беруть участь і партійці Валентин Легеза та Павло Нечепоренко, в різних напрямах. Одним з найважливіших є саме отримання земельних наділів, адже тільки у Балівці цим правом змогли скористатися лише троє учасників АТО з 26-и. Тому партійці звертаються до районної влади із закликом не гальмувати цей процес.