«Батьківщинівці» допомогли з ремонтом школи в Петриківці

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік та депутат Кам’янської міської ради Сергій Миршавка надали допомогу у ремонті школи в районному центрі Петриківка.

Адміністрація Петриківської філії Петриківського опорного закладу освіти І-ІІІ ступенів звернулася до партійців з проханням надати спонсорську допомогу в облаштуванні першого класу. Як розповіла завідуюча філією Олена Гречанова, їхню будівлю було введено ще у 1962 році. У класі, де цього року розпочнуть своє навчання 17 учнів, підлога дерев'яна і вже давно потребувала ремонту.

«Батьківщинівці» на таке звернення відреагували оперативно. Спершу капітально відремонтували підлогу, для чого завезли бетон. А до початку нового навчального року завершаться всі внутрішні роботи. Першокласники приступлять до навчання вже у комфортному та сучасному класі, який змінився до невпізнанності.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація Петриківської філії, висловили на адресу Олени Плахотнік та Сергія Миршавки найтепліші слова подяки за надану спонсорську допомогу.