«Батьківщинівці» Кам’янського дбають про благоустрій рідного міста

Активісти Кам’янської міської організації ВО “Батьківщина» допомогли мешканцям будинку № 27 по вулиці Миру вирішити давню і болючу проблему.

Зі своєю бідою люди звернулися до партійця Валентина Росомахи, який допоміг жителям сусіднього будинку № 29 впоратися зі старим деревом, гілки якого лягали на дах і деякі балкони. І хоч вони з цим повідомляли різні інстанції, ніхто належним чином так і не відгукнувся.

У будинку № 27 проблема існувала значно серйозніша. Він розташований над схилом, внаслідок чого під час сильних дощів вода затікала до під’їздів і затоплювала підвали.

Валентин Росомаха відразу звернувся до директора «Міськводоканалу», лідера «батьківщинівців» Кам’янського Олександра Плахотніка, який виділив трактор, КРАЗи та бригаду робітників. У результаті було розчищено землю, яка роками намивало на дорогу перед будинком, зрізані горби, що затримували дощову воду, вичищено бордюри.

«Ми не раз чули, що кам’янська “Батьківщина» надає реальну допомогу людям, а тепер пересвідчилися в цьому на власному досвіді. Зараз перед нашим будинком – розчищена дорога, а не суцільні бруд і калюжі. Крім того, будинку більше не загрожує підтоплення, а квартирам – сирість і пліснява», - такі слова вдячності жителі будинку № 27 адресували партійцям Кам’янського.

Надалі в планах «батьківщинівців» впорядкувати розчищену дорогу.